Uitnodiging informatiebijeenkomst ontwikkeling Schiphol

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseert op dinsdag 15 november 2022 een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van Schiphol. Wij nodigen u als belanghebbende en/of belangstellende bij de luchthaven Schiphol graag uit voor deze bijeenkomst.

De bijeenkomst staat in het teken van de ontwikkeling van Schiphol, het evenwicht in de belangen rondom de luchthaven en het besluit dat het kabinet daarom heeft genomen om het aantal vluchten op Schiphol te verminderen tot 440.000.

Ook lichten wij het vervolgproces toe van het besluit. Tijdens een informatiemarkt staan medewerkers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat klaar om u vragen over de verschillende onderwerpen te beantwoorden, uw ideeƫn te horen en in gesprek te gaan.

Wij hopen dat u erbij kunt zijn en zien u graag op 15 november.

*De locatie van de bijeenkomst is:
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Stationsplein ZW 951
1117 CE Schiphol-Oost

Op de website van Steigenberger Airport Hotel vindt u informatie over de locatie en eenĀ routebeschrijving.

* De locatie is gewijzigd.

Lees hier alles over het kabinetsbesluit.