Minister Harbers bij de Bestuurlijke Regie Schiphol

Minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat bezocht afgelopen week de Bestuurlijke Regie Schiphol, een samenwerkingsverband van provincies en gemeenten in de Schipholregio. De minister presenteerde samen met de voorzitter Esther Rommel de uitvoeringsagenda voor de Schipholregio.

Uitvoeringsagenda

In dit plan staat beschreven hoe en aan welke opgaven Rijk en regio samenwerken om de leefomgevingskwaliteit in de Schipholregio te verbeteren. Minder geluid, minder uitstoot en met oog voor ruimtelijke ontwikkeling.

Tijdens het bezoek markeerde de minister de samenwerking en onderstreepte de ingezette koers. 

Bezoek minister Harbers aan de Bestuurlijke Regie Schiphol
Minister Harbers presenteert samen met Esther Rommel de uitvoeringsagenda voor de Schipholregio